Snoeien op het juiste moment van het jaar

Een mooie en gezonde tuin het hele jaar door, dat is waar we allemaal van dromen: keurig gemaaid gras, verzorgde struiken en zorgvuldig gesnoeide bomen. U kan op Tuinen Patrick rekenen voor alle snoeiwerk in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er steeds piekfijn uitziet. Wij bedienen onze klanten in een straal van 30 km rond Heist-op-den-Berg.

Struiken en hagen

Wij snoeien uw struiken en scheren uw haag volgens de regels van de kunst. Wanneer deze vakkundig onderhouden worden, groeien ze veel beter. Elke struik of haag heeft zijn eigen kenmerken en vereist een andere aanpak. Sommige hebben daarom meer snoeibeurten nodig dan andere. Ook uw buxus nemen wij graag onderhanden. Een buxus moet minimum twee keer per jaar gesnoeid worden, maar voor het mooiste resultaat doe je dit beter vier kier. Snoeien in bepaalde vormen behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Tuinen Patrick weet perfect hoe al dit snoeiwerk moet gebeuren en zorgt steeds voor een perfect resultaat. Wij nemen op het einde alle snoeiafval mee, zodat uw tuin netjes wordt afgeleverd. U kan op ons een beroep doen voor zowel eenmalig als voor periodiek tuinonderhoud.

Bomen

Het tijdstip en de frequentie van het snoeien verschilt sterk van boom tot boom. Wanneer een boom best gesnoeid wordt, hangt af van het soort boom. Bij sommige bomen gebeurt dit best in de winter, maar bij sommige is dit beter in de zomer. Het correct snoeien van bomen is een kunst op zich en vereist de nodige ervaring. Ook fruitbomen zijn bij ons in goede handen. De juiste snoeimethode zorgt ervoor dat u kan genieten van een goede oogst. Tuinen Patrick is hiervoor uw ideale partner. Dankzij het gebruik van professioneel materiaal en onze jarenlange ervaring, krijgen al uw bomen de verzorging die ze verdienen.

Contact

Voor alle snoeiwerk in Heist-op-den-Berg en de ruime omgeving kan u rekenen op Tuinen Patrick. Ons bedrijf staat voor een persoonlijke aanpak. Onze zaakvoerder komt graag bij u langs om samen met u alle mogelijkheden te bekijken, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. Contacteer ons vandaag nog en maak meteen een afspraak. Wij helpen u graag om uw tuin mooi te maken!

U kan bij Tuinen Patrick ook terecht voor tuinonderhoud en beplantingen.