Tuinen Patrick onderhoudt uw tuin volgens de regels van de kunst

Een tuin leeft en heeft zorg nodig. Vakkundig tuinonderhoud is essentieel om uw tuin het hele jaar door in de best mogelijke conditie te houden, hoe groot of hoe klein uw tuin ook is. Bij Tuinen Patrick nemen we deze taak graag op ons. U kan ons inschakelen voor zowel een wekelijks tuinonderhoud als voor seizoensgebonden tuinonderhoud. Gras maaien, ontmossen van uw gazon, onkruid wieden, struiken en bomen snoeien, hagen scheren, vervangen van beplantingen, … voor al deze zaken kan u rekenen op het vakkundige onderhoud van Tuinen Patrick.

Groene gazons

Een prachtig groen gazon, daar dromen we allemaal van! Regelmatig het gras maaien is essentieel om een dik en stevig gazon te krijgen, maar ook de wijze waarop is belangrijk. Afhankelijk van het seizoen groeit gras sneller of trager, maar ook het instellen van de hoogte van de messen heeft een invloed op de groei van uw gras. Uw gazon regelmatig voeden draagt ook zeker bij om een mooie, groene en gezonde kleur te krijgen. Bij Tuinen Patrick weten wij perfect hoe dit alles moet en staan wij u graag bij met vakkundig advies.

Ontmossen van uw gazon (verticuteren)

Naast maaien en bemesten, is het belangrijk dat u uw gazon ook jaarlijks laat ontmossen of verticuteren. Bij het verticuteren worden er in de bodem van het gazon sneden gemaakt met roterende messen.  Zo krijgt uw gras meer zuurstof en kunnen meststoffen en regenwater gemakkelijker tot bij de wortels geraken. Op deze manier vermijdt u mosgroei en bevordert u de groei van uw gras.

Wieden en snoeien

Regelmatig wieden zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt om groot te worden of te gaan woekeren. Dit is iets wat u ook gemakkelijk zelf kan doen, indien u dit wenst. Snoeien daarentegen vereist wel de nodige kennis. Wanneer dit op de juiste manier gebeurt, groeien uw planten en bomen veel beter. Snoeien in bepaalde vormen, o.a. van buxussen, kan u ook door ons laten doen. Bij Tuinen Patrick nemen we al uw snoeiwerk graag voor onze rekening. Wij weten perfect hoe en wanneer wij moeten snoeien. U kan ons inschakelen voor zowel eenmalig als voor periodiek onderhoud van uw tuin. Wij nemen ook steeds alle snoeiafval mee en leveren uw tuin netjes af.

Contact

Voor alle onderhoud van uw tuin in Heist-op-den-Berg en de ruime omgeving kan u rekenen op Tuinen Patrick. Ons bedrijf staat voor een persoonlijke aanpak. Onze zaakvoerder komt graag bij u langs om samen met u alle mogelijkheden te bekijken, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. Contacteer ons vandaag nog en maak meteen een afspraak. Wij helpen u graag om uw tuin mooi te maken!

U kan bij Tuinen Patrick ook terecht voor snoeiwerken beplantingen.