Een prachtige tuin dankzij de juiste beplantingen

Verschillende planten combineren, maakt uw tuin tot een bijzonder geheel. Hebt u al een idee welke planten, struiken of bomen u in uw tuin wil of vraagt u graag ons professioneel advies? Bij Tuinen Patrick kan u terecht voor al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat al uw beplantingen op de juiste plaats worden aangebracht, om zo uw planten en struiken alle groeikansen te geven.

Planten

Bij het kiezen van beplanting is het belangrijk rekening te houden met o.a. de standplaats, de kleuren en de bloeitijd van de planten. Bij Tuinen Patrick weten we precies wanneer uw planten in de grond moeten en op welke plaats ze het best tot hun recht komen. In ons tuinbedrijf kan u terecht voor alle soorten beplanting:

  • Bomen
  • Struiken
  • Bloemen
  • Fruitbomen
  • Rozen

Bomen

Bomen staan meestal voor jaren in uw tuin en worden niet snel verplaatst. De juiste boom kiezen is daarom zeer belangrijk. Hou bij uw keuze zeker rekening met hoe groot een boom kan worden, welke bodem nodig is voor een boom, of een boom veel licht nodig heeft, enz. Bij Tuinen Patrick kan u steeds terecht voor een professioneel advies.

Tuinonderhoud

De ene plant of boom heeft al meer onderhoud nodig dan de andere en ook niet altijd op hetzelfde moment. Elk heeft zijn eigen kenmerken, vereisen een specifieke aanpak en sommige hebben daarom meer snoeibeurten nodig dan andere. Heeft u buxussen? Ook die komen wij graag snoeien. Een buxus moet minimum twee keer per jaar gesnoeid worden, maar voor het mooiste resultaat doe je dit best vier kier. Snoeien in bepaalde vormen kan u ook door ons laten doen. Bij Tuinen Patrick nemen we met plezier de zorg voor al uw planten en bomen op ons.

Contact

Voor alle beplantingen in uw tuin in Heist-op-den-Berg en de ruime omgeving kan u rekenen op Tuinen Patrick. Ons bedrijf staat voor een persoonlijke aanpak. Onze zaakvoerder komt graag bij u langs om samen met u alle mogelijkheden te bekijken, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. Contacteer ons vandaag nog en maak meteen een afspraak. Wij helpen u graag om uw tuin mooi te maken!

U kan bij Tuinen Patrick ook terecht voor snoeiwerk en tuinonderhoud.